Milli boksörümüz Çağla Aluç, Türkiye Boks Federasyonu tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında 60 kg’da şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 2016 yılında Ordu’da düzenlenen Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası Gençler Kategorisi 60 kg’da Avrupa Şampiyonluğu ve 2016 yılında İzmir’de düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 60 kg’da Türkiye Şampiyonu olan Çağla Aluç, bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında 60 kg’da şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

13-16 Eylül 2017 tarihleri arasında 13 ülkeden yaklaşık 120 sporcunun katılımıyla İstanbul’da düzenlenen turnuvada 60 kg’da şampiyon olan Milli Boksör Çağla Aluç’u makamında kabul eden Vali Kemal Çeber, “Çağla kızımız elde ettiği şampiyonluk ile ülkemizi ve ilimizi bir kez daha gururlandırdı. Şampiyon kızımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuzu yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörü Baykan Arslan’a emekleri için ayrıca teşekkür ederim.”diye konuştu Ziyarette, Milli Boksör Çağla Aluç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Antrenörü Baykan Arslan eşlik etti.