Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası başladı.

 Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Çamlık Kardemir Karabükspor Tesisleri önünden , Yenişehir Merkez Spor Salonuna kadar kortej yürüyüşü ile başladı.

Merkez Spor Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’in İlimizdeki Amatör Sporlar hakkındı bilgiler vermesi ile devam etti. Genç Erkek ve Kızların Basketbol atışları ve Veteran Basketbol Müsabakaları ile açılıştaki sportif etkinlikler son buldu.

 Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Bilim Sanayi İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, Sgk İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin takdim etti.

 09 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Karabük’te çeşitli spor branşlarında yapılacak müsabakalar ile tamamlanacak.