1996-2005 yılları arasında Karabük Gençlik Hizmetleri ver Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten 30 Kasım 2013 yılında vefat eden Suat Şafak Arar anısına düzenlenen Suat Şafak Arar Voleybol Turnuvası sona erdi.

27-30 Kasım 2017 tarihleri arasında Yenişehir Merkez Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya Karabük Demir Çelik Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Vergili Fen Lisesi ve Safranbolu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Liseleri katıldı.

Turnuvanın şampiyonu Demir Çelik Anadolu Lisesi’ni 3-0 lık net bir skorla yenen Safranbolu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi oldu. Demir Çelik Anadolu Lisesi ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Mehmet Vergili Fen Lisesi ise dördüncü oldu.

Ödül Töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çetin; Suat Şafak Arar’ın kendisinin yakın arkadaşı olduğunu,Tokat’ta ben İl Müdürü iken Sayın Arar Karabük’te İl Müdürlüğü yaparak sizlere hizmet verdi. Kader bizi Karabük’te buluşturdu ve bize de burada destek oldu. Onun projelerini burada siyasilerimizin desteği ile Başkanlarımızın, Valilerimizin büyük destekleri ile gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

 Turnuvanın final maçına katılanlar arasında Suat Şafak Arar’ın Eşi Serap Arar,kız kardeşi Şendağ Arar Albayrak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ve Tesisler Şube Müdürü Şaban Kanca'nın katılımları ile sona erdi. Dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Suat Şafak Arar’ın kız kardeşi Şendağ Arar Albayrak takdim etti.