İlimizdeki kuruluşların şampiyonaya katılabilmesi için aşağıdaki talimat doğrultusunda işlemlerin yapılarak en geç 23 Mart 2016 çarşamba gününe kadar kayıt yaptırılması gerekiyor.

 MASA TENİSİ KURULUŞLARARASI  KARABÜK  ŞAMPİYONASI TALİMATI

 GENEL ŞARTLAR: 

  1. Kuruluşlararası Masa Tenisi Karabük  Şampiyonası Nisan ayı içinde başlayacaktır.
  2. Her kuruluş takımı erkeklerde en az 3 en fazla 5, bayanlarda en az 2 en fazla 4 oyuncu ile temsil edilecektir.
  3. Erkek takım müsabakalarında 7 maçlık (3 tek, 1 çift, 3 tek) sisteme göre oynanacaktır. Oyun sırası A ile Y, B ile X, C ile Z, çiftler, A ile X, C ile Y, B ile Z şeklinde olacaktır. Oyun içinde 4 maçı kazanan takım galip gelecek kalan maçlar  oynanmayacaktır.
  4. Bayan takım müsabakalarında, 5 maçlık (2 tek, 1 çift, 2 tek) sisteme göre  oynanacaktır. Oyun içerisinde 3 maçı kazanan takım galip gelecek, kalan maçlar oynanmayacaktır.
  5. Bayan takımları oluşmazsa ilde yapılacak müsabakalarda erkek takımlarında bayan sporcular da oynayabilecektir.
  6. Kurumlar birden fazla takım ile müsabakalar katılabileceklerdir. 
  7. Bütün kuruluş takım oyuncuları Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüklerinden alınan 2015/2016 sezonu kurum sporcu kartı ve sağlık raporu ile Müsabakalara  katılabilecektir. Müsabaka sırasında her sporcu kartını ibraz etmek zorundadır.
  8. Takımlar Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuzun 2015/2016 sezonu faaliyet  kitapçığında belirtilen kıyafet yönetmeliğine uygun olarak müsabakalara çıkacaktır. (Oyun giysisi, normal olarak kısa kollu veya kolsuz forma, şort veya etek veya tek parça spor giysisi, çoraplar ve spor ayakkabılarından oluşacaktır. Bunların dışında, örneğin eşofmanın tümü veya bir parçası gibi başka giysiler, başhakemin izni olmadan oyun sırasında giyilemez.)
  1. Yarışma esnasında yapılan her türlü itiraz için son karar organizasyon komitesidir.

 

SPORCULAR İLE İLGİLİ ŞARTLAR: 

  1. Sporcuların temsil ettikleri kuruluşta fiilen, çalışması şarttır
  2. Her kuruluş takımında 21 yaş (01.01.1995) ve üzerinde misafir oyuncu oynatabilir.
  3. 18 yaşın altında işyerlerinde çalışanlar sigortalı olsalar bile Kuruluşlararası Şampiyonaya katılamazlar.
  4. Emekli olmuş kişiler iş yerlerinde en az 10 yıl çalışmışlığını belgelemeleri durumunda şampiyonaya katılabileceklerdir. Takımlar aynı maçta hem misafir hem de emekli oyuncuyu bir arada oynatabilir.
  5. Herhangi bir meslek grubunu temsil eden (imamlar, mühendisler, diş hekimleri, barolar birliği v.b.) diğer istenen evraklarla birlikte bağlı oldukları kurumlarından en az 6 aylık üye olduğunu belirten resmi yazılarını ve takım listelerini yine de aynı kuruma onaylatmaları durumunda müsabakalara katılabileceklerdir.
  6. Kurumlar bünyelerinde çalıştırdıkları taşeron firma personelini kendi personelleri olarak oynatamazlar.

 KATILIM VE MÜSABAKA ŞARTLARI : 

  1. Şampiyonaya katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar resmi antetli kağıtlarına takım listelerini, sporcuların SSK veya Emekli Sandığı sicil numaraları ile yazacaklardır.
  2. Müsabakalara katılmak isteyen tüm kuruluşların gerekli evrakları 23 Mart 2016 Çarşamba gününe kadar tamamlayıp Masa Tenisi İl Temsilciliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Aynı gün saat 18:00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde teknik toplantı yapılarak fikstür için yer, tarih ve saatler belirlenecektir.

 

Gülhan Büyüktopcu

Masa Tenisi Federasyon Temsilcisi

https://www.facebook.com/gulhanbuyuktopcu

Tel: 0 536 333 15 66

 GEREKLİ EVRAKLAR: