İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Biz Birlikte Anadolu’yuz Projesi” kapsamında, Şırnak Merkez ve Merkeze bağlı köy okullarında eğitim gören 17 kız öğrencimiz Rehber Öğretmen Zekeriya Taşar ve Zeynep Durak önderliğinde İlimizi ziyarete geldi.

 Programlarının ilk gününde Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Nuri Ataseven beraberiğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze gelen öğrencileri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları karşıladı. İdari Binamızı gezen öğrenciler İl Müdürü Abdulkadir Çetin’e ziyarette bulundular. İlimize gelerek bizleri mutlu ettiklerini söyleyen Çetin, burada yaşayan öğrencilerimizin de sizlerin yaşadığı ilinize ziyaret etmeleri aynı şekilde önemli olduğunu vurgulayarak sizler bizim misafirimizsiniz, inşallah üniversitenizi de okumak için Karabük’e geldiğinizde elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız hepinizin gözlerinden öpüyorum diyerek öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Dr.Necmettin Şeyhoğlu stadını gezen öğrenciler burada stadyum hakkında bilgi aldılar.

Yenişehir Merkez Spor Salonunda basketbol yaz spor okulları antrenmanına katılarak eğlenceli vakit geçiren öğrenciler daha sonra 100. Yıl Cimnastik Salonunda cimnastik antrenmanlarına katıldılar.

Karabük Kent Ormanında serbest zaman geçiren öğrenciler düzenlenen mangal etkinliği ile karınlarını doyurup kalacakları yurda geçtiler.