1996-2005 yılları arasında Karabük Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten, 30 Kasım 2013 yılında vefat eden Suat Şafak Arar anısına düzenlenen Suat Şafak Arar voleybol turnuvası sona erdi.

28-29 Kasım 2018 tarihleri arasında Merkez Yeni Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya Karabük Özel Final Okulları, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Vergili Fen Lisesi ve Safranbolu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Liseleri katıldı.

Turnuvanın şampiyonu Safranbolu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini 3-1 lık net bir skorla yenen Karabük Özel Final Okulları oldu.Safranbolu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisel ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Mehmet Vergili Fen Lisesi ise dördüncü oldu.

Ödül Töreninde konuşan Gençlik  ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Suat Şafak Arar' adına düzenlediğimiz bu turnuvuya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Kendisi ile aynı üniversitede 3 yıl arkadaşlık yaptım ve yolumuz burada kesişti.Onun bıraktığı yerde elimizden geldiği kadar spora hizmet etmeye çalışıyoruz.dedi.
Dereceye girenlere ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve Suat Şafak Arar'ın eşi Serap Arar takdim etti.