Karabük'ün Ev Sahipliği Yaptığı Gençler Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Masa Tenisi Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Merkez Yenimahalle 2500 Kişilik Spor Salonunda başladı

Bartın-Bolu-Bursa-Çankırı-Düzce-İstanbul-Kastamonu-Kocaeli-Ordu-Samsun-Sinop-Tokat-Tekirdağ-Yalova-Zonguldak- Karabük illerinden kız, erkek toplam 130 sporcu katılıyor.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kürsüde konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Akbaş,
Akademik başarının yanında öğrencilerimizin sosyal kültürel ve spor faaliyetlerine katılmalarını da destekliyoruz. Gençlik spor İl Müdürlüğümüz ile beraber bir çok ortak projede bulunduk. Bunlardan biriside Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi oldu. Öğrencilerimizi sportif faaliyetlerde desteklemeye devam edeceğiz. Sporcularımıza antrenörlerimize müsabakalarda başarılar dileriz dedi.

Kürsüde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin Bizleri sizlerle bu turnuvada buluşturan bakanlığımıza idarecilerimize teşekkür ediyorum. Bizler haftada bir grup müsabakalarına ev sahipliği yapmaktayız. Karabük olarak tesislerimiz büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya uygun. Sizleri ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Gençlikspor ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak buradayız sizlerin yanındayız. Sporcularımıza, antrenörlerimize turnuvada başarılar diliyorum dedi.

Açılış Seramonisi hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.