Okul Sporları Bilek Güreşi Yıldızlar Grup Müsabakaları 07-08 Mart 2020 tarihleri arasında Merkez Yeni Spor Salonunda düzenlendi

Katılım ve ilginin yoğun olduğu yarışlara 10 şehirden 200 sporcu katıldı.

Kız ve erkeklerin karışık yarıştığı müsabakalarda dereceye girmek isteyen sporcular kıyasıya bir mücadele gösterdi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan seramonide konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, " Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığıyla beraber, federasyonlarımızın iş birliği ile düzenlemiş olduğu grup müsabakalarına, ilimize Bilek Güreşi Grup Birinciliğine gelen gençlerimiz, Türk gencinin güçlü olduğunu burada Şampiyonada gösteriyorlar. Mutluyuz, heyecanlıyız Karabük olarak sizleri burada ağırlıyoruz. Şampiyona boyunca sizlere elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız. Şampiyonaya katılan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum dedi."

Seramoni sporcuların geçit töreni ile son buldu. Dereceye girenlere ödüllerini Karabük Vali Yardımcısı Barbaros Baran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Okul Sporları İl Temsilcisi Sezgin Sayın takdim etti.