Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Kick Boks Turnuvası’na katılan Safranbolulu Sadık Özköseoğlu, Avrupa Şampiyonu oldu.

Safranbolu’da kendine ait Fitness ve Kick Boks okulunda ayrıca oksijen deposu Safranbolu Kent Orman’da yoğun şekilde turnuvaya hazırlanan 2015 Avrupa Şampiyonu antrenör sporcu Sadık Özköseoğlu, 78 kiloda Türkiye’yi temsilen Almanya’ya gitti. 20 ülkeden yüzlerce sporcunun katıldığı şampiyonada rakiplerini bir bir eleyen ‘Demir Yumruk’ lakaplı Özköseoğlu, Avrupa Ağır Siklet Kick Boks Turnuvası son maçında rakibini 2. rauntta nakavt ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

Dünya Şampiyonası’na doğrudan katılmaya hak kazanan Avrupa’dan Altın Kemerle dönen Sadık Özköseoğlu ,İl Müdürü Abdulkadir Çetin’e makamında ziyarette bulundu. Kendisini tebrik eden Çetin,Bizleri uluslar arası müsabakalarda gururlandırdığını ve düzenlenecek olan Dünya Kupasında da aynı başarıyı göstermesini temenni ettiğini söyledi.

Ziyarette Sporcuya Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Muhasebe Şefi Bilal Yıldırım ve Personel Şefi Mehmet Demirci eşlik etti.